Wil jij een techneut zijn die ook succesvol verkoopt?

Stel je voor dat jouw verkoop goed draait en je een continue stroom aan opdrachten binnenhaalt?

  • Je omzet stijgt.
  • Je bent veel vaker thuis en besteedt meer tijd met je gezin.
  • Financiële rust.
  • Tijd voor techniek, je hobby's of andere zaken die jij belangrijk vindt.
  • Vrijheid om je dromen en ambities te realiseren.

 

Je technische achtergrond is prima voor een vakinhoudelijk gesprek. Maar het ontwikkelen van een succesvolle verkoopstrategie en effectief verkoopproces is een ander vak en kost je veel te veel tijd. Tijd die je niet hebt of veel liever aan andere zaken besteedt. Je hebt moeite om voldoende opdrachten binnen te halen, je voelt daardoor onrust, je bent onzeker, zoekende en je hebt stress.

Er is een oplossing!

Samen ontwikkelen we een verkoopstrategie en verkoopproces dat bij jou past, zodat jij een continue stroom aan opdrachten binnenhaalt.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Wat houdt Sales coaching in?

Sales coaching is gericht op het delen van ervaringen, expertise en inzichten (mentoring) en het helpen realiseren van je doelen (coaching).

 

De inhoud van het traject is maatwerk en stemmen we af op jouw doelen, situatie en behoefte. We richten ons alleen op de hoofdzaken die direct bijdragen aan het realiseren van jouw doelen.

 

In duidelijke stappen leer jij hoe je daarvoor je verkoopstrategie opzet of verbetert en je verkoopproces optimaliseert. Succesvol verkopen zónder je klanten te pushen én op een manier waarbij jij je prettig voelt.

 

Met mijn aanpak en praktische hands-on oplossingen vermijd je de veelvoorkomende valkuilen en maak je sneller, grote stappen.

Je meest ideale klant die jouw waarde herkent en ervoor betaalt.

Jij weet wat je moet doen

What's in it for me? Wat heb ik hieraan?

Jij weet hoe je het moet doen

Structuur in je verkoopproces geeft je rust, focus en overzicht.

Jij doet het slim

Sales coaching voor het beste resultaat.

Je gaat het ook echt doen

Je maakt sneller grote stappen


“Peter is een motivator die je laat nadenken. Mentale en fysieke balans zijn daarin belangrijke factoren. Met dank denk ik aan de fijne gesprekken die ik met hem mocht hebben, inzichten en keuzes zijn hierbij zeer helder geworden. Peter beschikt over zeer goede coach eigenschappen en kan heel goed luisteren.”

Alexandra Eerland – CRM Business Analyst


Wat levert Sales coaching je op?

Het resultaat is een op maat gemaakte verkoopstrategie en effectief verkoopproces passend bij jouw situatie en bij wie jij bent. Hiermee haal je een continue stroom aan leuke opdrachten binnen.

Hoe lang duurt Sales coaching?

De duur van een traject is afhankelijk van je doelen, situatie, behoefte en varieert van 1 à 2 gesprekken tot een jaartraject van 4 of 12 gesprekken.

Vooraf starten we met een gratis kennismakingsgesprek waarin we elkaar leren kennen en samen kijken wat de doelen zijn waar jij wilt werken.

Wat is de investering in Sales coaching?

De investering in één of meerdere losse coachgesprekken van 2 uur is: € 385

De investering in een traject van 4 coachgesprekken van 2 uur is: € 1.738

De investering in een traject van 12 coachgesprekken van 2 uur is: € 4.695

Exclusief btw, inclusief boek, voorbereiding, Toolkit en onbeperkt support gedurende het traject.

 

Aan de coachgesprekken in een traject ben je, inclusief voorbereiding, ongeveer 4 uur per week kwijt.


Ben je klaar om de volgende stap te zetten?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat jij een goed lopende verkoopstrategie krijgt om een continue stroom aan opdrachten binnen te halen.


Hoe ziet een Sales coachingstraject eruit?

We starten met een gratis kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen en samen te kijken wat de doelen zijn waaraan je wilt werken.

Als we beiden overtuigd zijn dat een samenwerking jou helpt bij het realiseren van je doelen, starten we de Sales coaching.

Afhankelijk van het onderwerp vindt een coachgesprek plaats via Zoom/Teams of fysiek bij op jou op locatie.

 

Mijn aanpak: De 5M-aanpak

De 5M-aanpak is een duidelijke en praktische aanpak waarbij jij je richt op de hoofdzaken die direct bijdragen aan de effectiviteit van jouw verkoopstrategie.

 

MOUNT - Wat wil je bereiken?

Aan de hand van jouw ambities en dromen bepaal je de doelen die je wilt behalen en wat daarvoor nodig is. Dit vertalen we in haalbare, praktische en meetbare resultaten.

 

MAP - We inventariseren eerst je hele verkoopstrategie, wat je al hebt en al doet.

Wat is goed, wat kan beter, wat ontbreekt er nog? Je richt je alleen op de hoofdzaken die direct bijdragen aan jouw doelen. Deze hoofdzaken delen we op in behapbare stappen.

 

MAKE - Je ontwikkelt stap voor stap wat nodig is.

Het zijn vaak kleine veranderingen die leiden tot het gewenste resultaat en die je weinig tijd kosten. Je ontwikkelt dus alleen wat er nog ontbreekt of je past dat aan wat beter kan.

 

MOVE - Je gaat aan de slag met wat je ontwikkelt.

De MOVE en MAKE fasen lopen in elkaar over. Je past direct in de praktijk toe wat je ontwikkelt. De dingen die je normaal al doet, doe je nu ook maar dan net even iets anders. Daarmee doe je ervaring op, leer je nieuwe vaardigheden.

 

MAINTAIN - Structureren.

Dat wat voor jou werkt en succesvol is, leg je vast. Hiermee structureer je jouw verkoopstrategie en past de manier van verkopen bij jou.


Wil je met mijn coaching sneller grote stappen maken?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat jij een goed lopende verkoopstrategie krijgt om een continue stroom aan opdrachten binnen te halen.